hometab

Hunter Refined SS18

Bringing the rolling hills of Wales to London’s Regent Street.

Following a scenic campaign shoot in the Brecon Beacons, Hunter approached Tenn to bring the campaign to life through an immersive and scenic window display for the flagship store.

Taking inspiration from the shoot and the factory’s rural location, Tenn LTD set about sourcing natural materials to recreate the rolling hills.

To create height and depth, mounds of polystyrene were artistically hand carved to suit the window. Using dried moss, bunches of grass and straw, each mound came to life through the application and dressing of layered materials.

In order to integrate hero product, corrugated style plinths were constructed from MDF and given a raw concrete paint finish.

On install, Tenn’s team of installers integrated plinths and mannequins amongst the poly grass mounds and set about finishing the window by hand dressing and styling of additional moss, grass, sand and hay for a seamless finish.

The window truly captures the campaign image and creates an eye-catching SS18 window.