hometab

Joseph SS18

For Joseph’s Spring 2018 Urban Forest – Tenn LTD collaborated with the Nathan Hicks, to produce a bespoke installation.

Using local wood suppliers, carpenters and manufacturers – Tenn sourced, stripped and sanded a series of birch wood planks to bring to life Joseph’s visualisation.

Painting out the window in a raw concrete grey and cladding the back wall in a series of mirror panels the window was visually transformed

Under the guidance of Nathan, Tenn positioned and discreetly secured each plank throughout the window

Bespoke clear acrylic rod pegs and shelves were mounted on to the front and reverse of each plank to allow for key SS18 pieces of womenswear, footwear and accessories to be displayed in the main window.

The clean, urban but modern window perfectly showcases and compliments Joseph’s SS18 collection.

Design: Nathan Hicks

Production and Installation: Tenn LTD