Refined SS18

Having successfully transformed Hunter’s Regent Street window into a moorland landscape for SS18 – it was time to carry the scheme throughout the store and into the lower ground childrenswear department.

Continuing the landscaping – mounds of polystyrene were hand carved offsite in Bridgend and decorated using dried moss and bouquets of grass. Each mound was positioned in place instore and given a final dressing.

Using Hunter’s photoshoot as inspiration, Tenn constructed a temporary wall to fit into space – wrapped in parachute silk and highlighting the parachute details the walls create the perfect backdrop to the new season colours.

Bringing the parachute to life – Tenn designed and manufactured 3 formed parachutes using mild steel wire – manipulated to create a domed top. Powder coated in white each frame had a bespoke parachute silk upholstered to fit.

To finish the scheme and give Hunter’s instore team the opportunity to display product, 3 children busts were suspended in the space – using rope, carribeaners and pulleys each bust allowed for simple, effective visual display.